Slik melder du deg på

Du kan melde seg på direkte på nettsiden eller via Ti på Topp Appen og hente deltagerheftet i etterkant på utsalgsstedet. Dette gjør det enda enklere å bli motivert til å ta turen ut!

Slik melder du deg på dersom du har kjøpt deltagerhefte i butikken:

Registrer deg som deltager, enten via appen eller nettsiden. Velg om du vil delta alene, for din bedrift i bedriftsklassen, i venneklassen eller familieklassen. Legg inn din påmeldingskode som du finner bakerst på deltagerheftet.

Slik melder du deg på dersom du ikke har kjøpt deltagerhefte i butikken:

Nytt for sesongen er at du kan melde deg direkte på nettsiden eller appen selv om du enda ikke har kjøpt deltagerheftet. Her vil du ikke trenge påmeldingskode. Registrerer deg som deltager og kjøp tilgang via nettbutikken. Du mottar en kvittering for kjøpet på e-post som du viser på utsalgsstedet. Her får du utlevert deltagerheftet kostnadsfritt. 

Nytt foran årets sesong er at du kan legge til ett eller flere barn under 15 år i din profil. Dette gjelder de som ikke har mobiltelefon eller e-post adresse, men som man ønsker å ha med i konkurransen. Den som har tilgang på profilen registrerer turen på vegne av barnet.


Slik kan din bedrift enkelt delta i Ti på Topp
:
Bedrifter som ønsker å delta med flere ansatte i konkurransen kan ta kontakt med kretsen på buskerud@bedriftsidretten.no for et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr gode rabattordninger for større bestillinger og bedriftene får sin egen påmeldingskode til de ansatte. Deltagerheftene sendes i posten. Bedriften velger selv om de ønsker å dele opp i ett eller flere lag.

Tilbake til hovedside